Croissant till frukost med krämig äggröra, avokado och chili
Servera croissant till frukost eller brunch! Vi fyller den med en smarrig och härligt krämig äggröra och skivad avokado. Knepet för den perfekta äggröran är vispgrädde och låg temperatur.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018
Ingredienser
4 portioner
Äggröra
4 ägg
1 dl vispgrädde
2 krm salt
1 krm svartpeppar
1 msk smör
Till servering
2 avokador
4 croissanter
skivad röd chili
smörgåskrasse
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria croissanter.
Gör laktosfri: välj laktosfria croissanter. Välj laktosfri vispgrädde och laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria croissanter. Byt ut vispgrädde och smör mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör glutenfri: välj glutenfria croissanter.
Gör laktosfri: välj laktosfria croissanter. Välj laktosfri vispgrädde och laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria croissanter. Byt ut vispgrädde och smör mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2034 KJ / 486 kCal
Fett40 g
Salt2 g
Kolhydrater21 g
Protein11 g
Kommentarer