Cookie rabarberpaj

Betyg 3.7 av 5.
68 personer har röstat
4
Cookie rabarberpaj

Bjud på en lyxig sommardessert till eftermiddagsfikat genom att baka denna Cookie rabarberpaj. Pecannötterna bidrar med krispighet till de mjuka rabarberna. Servera med en klick grädde.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2011

Cookie rabarberpaj

Ingredienser

4 portioner
500 g  rabarber
70 g  pecannötter
100 g  rumsvarmt smör
2 dl  vetemjöl
1 tsk  bakpulver
1 3/4 dl  ljust muscovadoråsocker
1 krm  salt
1 msk  majsstärkelse (Maizena)
florsocker att pudra över
vispad grädde till servering

För alla

Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein men är fri från ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett, servera med laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett, servera med mjölkfri gräddersättning.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
68 personer har röstat

Kommentarer

Godaste pajen och lättgjord

Jessica

2020-05-10

Godaste rabarberpajen!

Helena

2020-03-26

jag tyckte att den var jättegod. Pecannötterna gjorde susen

Martina

2015-06-04

Näringsvärde per portion

Energi2792 KJ / 667 kCal
Fett44 g
Salt1.5 g
Kolhydrater56 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Rabarber- och jordgubbspaj med kokos
Betyg 4.6 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegansk rabarberpaj
Betyg 4 av 5.
49 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äppelpaj med pecannötter och kolasås
Betyg 4.3 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarber- och jordgubbspaj
Betyg 4.5 av 5.
103 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pappas paj
Betyg 3.5 av 5.
117 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarberpaj med ton av kokos
Betyg 4.2 av 5.
227 personer har röstat
Under 60 min att tillaga