Brödstavar

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
2
Brödstavar

Krispiga, saftiga brödstavar som har rostats i ugnen och sugit åt sig smakerna av vitlök och timjan. Du kan äta stavarna som de är eller doppa dem i en krämig dipp.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Brödstavar

Ingredienser

4 portioner
2   pitabröd
2 msk  olivolja
1   pressad vitlöksklyfta
flingsalt
ev timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Vad har man för dip som passar till detta?

Alf

2022-09-07

Ser gott ut Vad har ni för dip till pitabröd

Alf

2022-09-07

Testa liknande recept

Rostade morötter med fröströssel
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kålvariation med äpple och rostad mandel
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rökiga mandlar med flingsalt
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krispiga blomkålsvingar – bang bang cauliflower
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Friterad kronärtskocka
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Knaprigt
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga