Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin

Det här är ett perfekt tillbehör till exempelvis grillat kött. Blomkål, broccoli och blodapelsin, som ges sting i smaken av chili och sälta av sardeller är fantastiskt gott och enkelt laga.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin

Ingredienser

4 portioner
500 g  blomkål
500 g  broccoli
1   röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
3   blodapelsiner
6   sardellfiléer i olja
1 msk  kapris
4 msk  olivolja
1/2 tsk  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsrostad blomkål och broccoli
Betyg 4.7 av 5.
49 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsstekt blomkål & fänkål med salsa verde
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Marängtoppade apelsinhalvor
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Syrlig smoothie med blodapelsin
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Blodapelsinjuice med äpple, palsternacka och basilika
Betyg 3.2 av 5.
65 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pistage- och mandelgratinerad blodapelsin
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga