Breakfast pizza
Har du tortillabröd över efter fredagstacosen? Perfekt! Då kan du impa med snyggaste pizzan till lördagens frukost. Spenat, avokado, fetaost och ägg gör denna breakfast pizza både färgglad och riktigt god.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017
Ingredienser
2 st
2 medelstora tortillabröd
1 dl tomatsås
2 dl babyspenat
50 g smulad fetaost
3 halverade körsbärstomater
2 små ägg
1 urkrnad, skivad avokado
färsk koriander
chiliflakes
salt
peppar
För alla
Kontrollera innehållet i tomatsåsen.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör mjölksproteinfri: byt ut fetaost mot tofu.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2104 KJ / 503 kCal
Fett28 g
Salt4.22 g
Kolhydrater40 g
Protein19 g
Kommentarer