Bakad ost med cruditésallad

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
0
Bakad ost med cruditésallad

Crudité är franska och betyder råa, krispiga grönsaker. I detta recept består cruditésalladen av päron, fänkål och selleri som blandas med en syrlig vinägrett och serveras som tillbehör till krämig, brieost i ugn.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021

Bakad ost med cruditésallad

Ingredienser

6 portioner

Sallad

2   fasta päron
1   fänkål
3   stjälkar stjälkselleri

Vinägrett

1 msk  flytande honung
1 msk  rödvins- eller sherryvinäger
1 msk  olivolja
1 krm  salt
1 krm  svartpeppar

Ost

1   hel krämig dessertost (t ex Mont d´Or eller Camembert, à 500 g)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Dadelkompott med portvin och ost
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispig sallad med kålrabbi och päron
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fänkålsjuice med päron
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grönsaker med sardelldipp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön kraft- Juice med smak av äpple, selleri och lime
Betyg 3.8 av 5.
60 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Cheddarpaj med valnötter, päron och blekselleri
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga