Varför inte starta dagen men en härlig smoothie som innehåller mängder av frukt, bär och grönsaker? Och du kan dessutom göra den ännu godare, nyttigare och krispigare genom att toppa med fröer och kärnor! Här bjuds 4 underbaringar till smoothies som du slänger ihop i ett nafs. Perfekta till frukost, mellanmål eller när helst du behöver en energikick.

I samarbete med Risenta

Fräscht, gott och krispigt!

 • Blåbärssmoothie med vanilj

  Blåbärssmoothie med vanilj

  Snabb, enkel och alldeles ljuvlig blåbärs- och vaniljsmoothie som toppas med mynta, chiafrön, pumpakärnor och färska bär. Detta kan vara den ultimata starten på dagen!

  - Blåbärssmoothie med vanilj

  Spara

 • Grönkålssmoothie med mango

  Grönkålssmoothie med mango

  Fräschare start på dagen går kanske inte att få? Denna smoothie med grönkål, avokado och fryst mango är både hälsosam och megagod. Toppa med melonkärnor och kokosflakes och du kommer ha energin på topp hela dagen!

  - Grönkålssmoothie med mango

  Spara

 • Jordgubbssmoothie med äppelmust och lime

  Jordgubbssmoothie med äppelmust och lime

  Busenkel, mjölkfri smoothie med smak av jordgubb, banan och äpple som du mixar ihop på någon minut. Lite saft från limen gör den extra fräsch! Att toppa med linfrön och pumpakärnor gör den mer mättande.

  - Jordgubbssmoothie med äppelmust och lime

  Spara

 • Smoothie med passionsfrukt, mango och ananas

  Smoothie med passionsfrukt, mango och ananas

  En riktig energikick till smoothie var det här! Härligt sötsyrlig med passionsfrukt, mango och ananas. Toppa med chiafrön och solroskärnor vid servering så får du både ett härligt crunch och extra mättnadskänsla.

  - Smoothie med passionsfrukt, mango och ananas

  Spara