Hoppa till sidans innehåll

Häng med i säsongens stora grillutmaning. 15 nya utmaningar serveras i 15 veckor. Varje vecka har ett nytt tema och en ny tävling. Tävlingen börjar vecka 17 och fortsätter till och med vecka 31och anordnas av ICA Sverige AB. För att vara med ska du ha fyllt 18 år.

Så här gör du

Fota din utmaning, ladda upp på Instagram, facebook.com/ICA eller en lokal ICA-butiks facebooksida med hashtaggen #icagrill15. Genom att du laddar upp din bild och hashtaggar den med #icagrill15 godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor. Tänk på att du behöver ha ett öppet Instagramkonto för att vi ska kunna se och bedöma ditt bidrag. Veckotävlingarna stängs varje söndag vid midnatt och på tisdagen veckan efter koras vinnarna. Respektive vinnare från varje veckotävling är med och tävlar om det stora finalpriset.

På Instagram och facebook.com/ICA ser du alla bidragen under #icagrill15.

En jury, 45 vinnare

En jury utser tre vinnare i veckan bland de bilder som lagts upp på Instagram eller Facebook med hashtaggen #icagrill15. Bilderna bedöms efter kreativitet och presentation. Juryn består av representanter från ICA Sverige AB och deras beslut kan inte överklagas.

Vinnande foton publiceras i ett inlägg på facebook.se/ica på tisdagen efter det att tävlingen avslutats. Samma dag kontaktas vinnarna direkt av ICA Sverige AB. Detta sker via kommentarsfältet under vinnarbilden på Instagram eller Facebook. Vinnaren uppmanas att ta kontakt via tavling@ica.se innan söndag samma vecka för att ta del av sitt pris. Detta innebär att vinnaren måste lämna sina kontaktuppgifter till ICA Sverige AB. Om inte vinnaren tar kontakt med ICA Sverige AB innan söndag samma vecka, förlorar denne sitt pris. Två veckor efter att vinnaren har kontaktat ICA skickas priset ut.

Anställda hos ICA Sverige AB samt deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen.

Pris

Veckopriser: matcheckar på ICA för 1000 kr. Därutöver finns ett stort finalpris: en grillfest värd ca 25 000 kr. I grillfesten ingår kockar, grillar, mat, tält, stolar, bord och ljudsystem. Grilleventet levereras med en eventbuss hem till vinnaren och eventpersonalen står för montering och nermontering av allt material.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinst kan ej överlåtas eller bytas mot kontanter.

Bildpolicy och upphovsrätt

Innehåller din bild människor måste dessa personer ge sitt samtycke för att du skickar in fotot och till ICAs hantering av fotona inom ramen för denna tävling, inklusive utnyttjandet av bilden i reklam, utan några krav på ersättning.

Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen intygar du att bidraget är ditt eget och överlåter upphovsrätten avseende bidraget till ICA Sverige AB. ICA Sverige har rätt att publicera vinnarna med namn och ort. Samtliga av dina rättigheter till bidraget upphör och att ICA Sverige AB får använda bidraget utan begränsning i tid, på ett valfritt sätt inom ICAs normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

ICA Sverige AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade. ICA Sverige AB tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka slutresultatet av tävling.

Övriga reservationer

ICA Sverige AB förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen. Tävlingen genomförs av ICA Sverige AB utan stöd eller sponsring från vare sig Facebook eller Instagram.

Behandling av personuppgifter

Personuppgifter som hanteras i samband med tävlingen kommer att behandlas av ICA Sverige AB, Svetsarvägen 16, 171 93 SOLNA, som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. Uppgifterna kommer att hanteras för att administrera och utse vinnare i den aktuella tävlingen och kommer eventuellt utnyttjas i reklamsyften. Uppgifterna kommer bara vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla dessa syften. Du, inklusive de identifierbara personerna på ditt foto, har rätt att när som helst utan kostnad begära att få tillgång till och/eller komplettera era personuppgifter. Om era personuppgifter behandlas i strid med personuppgiftslagen har ni också rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

För att göra något av ovanstående eller för andra frågor rörande personuppgiftshantering och Personuppgiftslagen, kontakta Maria Martinsson på maria.martinsson@ica.se.

Har du frågor i anledning av tävlingen, vänligen kontakta maria.martinsson@ica.se

ICA Sverige AB
Org nr: 556021-0261
Svetsarvägen 16
171 93 Solna
e-post: maria.martinsson@ica.se
Tel: 08-522 148 00

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer