Det är trendigt att stoppa korv. Dessutom väldigt gott och roligt. Samla vänner eller familj och kom på en egen korv. Med få ingredienser får du oftast fram den godaste smaken. Titta på filmen och bli inspirerad till att experimentera fram just din favoritkorv.

Att stoppa korv är kul och resultatet blir ofta väldigt bra. Du börjar med att salta och krydda det halvfrysta köttet efter smak, ett tips är att ha i mycket vitlök det brukar bli väldigt gott. Därefter mals köttet till en grov färs. Kallt vatten tillsätts för att korven ska bli mer lättarbetad. Trä på fjästret och knyt en knut längst ut, sådär nu är det dags att stoppa korv! Ta lite färs i taget och se till att inte stoppa korven för hårt för då spricker fjälstret, ta gärna hjälp av en kompis. När korvstoppningen är klar är det bara att snurra till lagom stora korvar. Lycka till!

Tips på bra verktyg:
Köttkvarn 
Tillbehör till köttkvarnen 
Manuell köttkvarn