När februari känns som gråast plockar vi fram sommarens bär ur frysen och använder dem i allt från milkshake till bullar!

Recept och styling Sara Aasum Hultberg Foto Lennart Weibull
Tips: Här hittar du alla våra recept med bär!

  • Vegansk milkshake med hallon

    Vegansk milkshake med hallon

    Lyxa till det med en krämig vegansk milkshake med en bas på mixade cashewnötter. Milkshaken får smak av hallon, agavesirap och vaniljpulver. Dessutom – kokosgrädde på toppen för den ultimata milkshake-upplevelsen.

    - Vegansk milkshake med hallon

    Spara

  • Financier med björnbär och pistage

    Financier med björnbär och pistage

    Financier är ett traditionellt franskt bakverk med smak av mandel och brynt smör. Här bakar vi en variant av de saftiga små kakorna smaksatta med björnbär och hackade pistagenötter. Enkla att baka men imponerar definitivt på fikagästerna!

    - Financier med björnbär och pistage

    Spara

  • Pop tarts med hallon

    Pop tarts med hallon

    Söta på både insidan och utsidan! Dessa magiska pop tarts med hallonfyllning får vem som helst på fall. Här får det klassiska amerikanska bakverket en ljuvlig hallonfyllning och dekoreras med en vackert rosa hallonglasyr.

    - Pop tarts med hallon

    Spara

  • Körsbärskompott med apelsin

    Körsbärskompott med apelsin

    Gör en fyllig kompott på körsbär smaksatt med apelsin och citron. Den smakrika körbärskompotten är supergod på scones, till yoghurt, frukostgröten eller till desserten.

    - Körsbärskompott med apelsin

    Spara

  • Bullar med lingon och kola

    Bullar med lingon och kola

    Plocka fram de frysta lingonen och baka magiska lingonbullar! En bulldeg kavlas tunt och fylls med smör, lingon och dulce de leche. Resultatet? Saftiga, karamelliga, syrliga och sockriga drömbakverk.

    - Bullar med lingon och kola

    Spara