Meny
SÖNDAG
Fläskkarré med äpple, ugnsrostade grönsaker och slaw
MÅNDAG
Pasta med svamp och fläskkarré
TISDAG
Asiatisk burgare med karré i skivor och chilimajo
ONSDAG
Blomkål- och broccolisoppa
Inköpslista
VECKANS INKÖP
1 blomkål
ca 700 g
2 broccoli à 250 g
5 vitlöksklyftor
1 bit ingefära
600 g rotselleri
1 rött äpple
65 g rucola
1 kruka färsk persilja
250 g svamp, t ex kantareller eller champinjoner
4 salladsblad
4 hamburgerbröd
ca 1,8 kg fläskkarré i bit
1 dl riven parmesan
75 g fetaost
2 dl crème fraiche
3 dl vispgrädde
250 g pasta
2 tsk dijonsenap
½ dl hoisinsås
½ dl chilimajonnäs
2 dl äppeljuice
2 dl rotfruktschips
FRÅN SKAFFERIET
grönsaksbuljong
olivolja
rapsolja
salt
smör
svartpeppar
vitvinsvinäger