Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Koka en stor omgång med rofrukter och mixa till ett rotfruktsmos. Ät nylagat till köttbullar första dagen, använd som krämigt täcke till en gyllene fiskgratäng dag två och avsluta med rotfruktsplättar med bönor och chili. Smart vardag helt enkelt!

GRUNDRECEPT: Utgå från detta rotfruktsmos-recept - gott och enkelt att göra, perfekt för vardagen!

Rotfruktsmos x 3

  • Med köttbullar och lönnsirapslingon

    En riktigt easy peasy dinner när moset väl är klart. Servera en tredjedel av moset till dina favoritköttbullar, eller falafel om du vill äta veggo. Bjud med lingon som du rör sötsyrliga med en skvätt lönnsirap.

    Rotfruktsmos med köttbullar med sirapslingon

  • I en gyllene fiskgratäng

    Här lägger du rofruktsmoset som ett färgglatt och smakrikt täcke på en fiskgratäng. Extra smidigt blir det frysta lax- och torsktärningar. Lägg till spenat, smaksatt crème fraiche och ett krispigt täcke av det asiatiska ströbrödet panko.

    Gyllene fiskgratäng

  • Rotfruktsplättar

    Av sista delen mos gör du de här supergoda rotfruktsplättarna Förstärk dem med svarta bönor för extra protein och fetaost som pricken över i. Bjud med pressad lime, sallad och yoghurtsås!

    Rotfruktsplättar

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer