Hoppa till sidans innehåll

En trend som aldrig går ut, en vän som aldrig sviker och en middag som alltid levererar. Vi talar förstås om pizzan! Här har vi listat fem olika pizzor som alla är riktigt goda. Vilka väljer du?

Från hälsobov till hälsoboost. Här hittar du allt från pizza på frasig blomkålsbotten till en smaskig inbakad pizza, och till och med en krispig variant gjort på knäckebröd. Låter det intressant? Skrolla ner! 

Pssst! Är du glutenintolerant? Se hur du gör en glutenfri pizzadeg här! 

5 pizzor du måste testa

 • Klassisk pizza

  Har du alltid älskat pizza precis som den är? Då är denna klassiska pizzan för dig. Löken och paprikans smaker passar perfekt till rucolans fräschhet. Du kan förstås toppa med dina favoriter, det är bara fantasin som sätter gränser!

  Klassisk pizza

 • Tortillapizza

  Taco eller pizza, den ständiga fredagskampen. Varför välja? Denna tortilla pizza kombinerar det bästa av två världar. Här kan du verkligen experimentera med toppingen, eller varför inte ge alla dessa småpizzor olika toppnings?

  Tortillapizza

 • Pizza som i Rom

  Pizza Romana kallas pizzan så som den serveras i Rom. En lite tjockare botten med gott fras. Prova göra en med potatis och svamp.

  Potatispizza med pecorino och svamp

 • Knäckepizza

  Är du sugen på en ny pizza variant? Då ska du testa denna krispiga knäckebrödsbotten som gör din pizza till en helt ny matupplevese. Billigt och gott!

  Knäckepizza

 • Broccolipizza med kronärtskocka

  Pizza gjord på broccolibotten, perfekt för den glutenintoleranta eller den som gillar broccoli helt enkelt!

  Broccolipizza med kronärtskocka, feta och mynta

 • Pssst...

  Pssst...

  Du får inte glömma pizzasalladen! Den här gör du snabbt och lätt medan pizzan står i ugnen.

  - Pizzasallad