Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

En trend som aldrig går ut, en vän som aldrig sviker och en middag som alltid levererar. Vi talar förstås om pizzan! Här har vi listat fem olika pizzor som alla är riktigt goda. Vilka väljer du?

Från hälsobov till hälsoboost. Här hittar du allt från pizza på frasig blomkålsbotten till en smaskig inbakad pizza, och till och med en krispig variant gjort på knäckebröd. Låter det intressant? Skrolla ner! 

Pssst! Är du glutenintolerant? Se hur du gör en glutenfri pizzadeg här! 

5 pizzor du måste testa

 • Klassisk pizza

  Har du alltid älskat pizza precis som den är? Då är denna klassiska pizzan för dig. Löken och paprikans smaker passar perfekt till rucolans fräschhet. Du kan förstås toppa med dina favoriter, det är bara fantasin som sätter gränser!

  - Klassisk pizza

 • Tortillapizza

  Taco eller pizza, den ständiga fredagskampen. Varför välja? Denna tortilla pizza kombinerar det bästa av två världar. Här kan du verkligen experimentera med toppingen, eller varför inte ge alla dessa småpizzor olika toppnings?

  - Tortillapizza

 • Inbakad köttfärspizza

  När du är extra hungrig är det här pizzan för dig! Fyll den med överraskningar som passar dig i smak. Vi har fyllt den med köttfärs och majs - supergott!

  - Inbakad köttfärspizza

 • Knäckepizza

  Är du sugen på en ny pizza variant? Då ska du testa denna krispiga knäckebrödsbotten som gör din pizza till en helt ny matupplevese. Billigt och gott!

  - Knäckepizza

 • Lakto-ovo-vegetarisk pizza på blomkålsbotten

  Den här pizzan har en saftig botten gjord på blomkålsris. Vi toppat den med portabello, tomat och kronärtskocka. Låter det gott? Klicka nedan för att sno receptet rakt av, annars funkar den lika bra under din favorittoppning!

  - Pizza på blomkålsbotten med portabello

 • Pssst...

  Pssst...

  Du får inte glömma pizzasalladen! Den här gör du snabbt och lätt medan pizzan står i ugnen.

  - Pizzasallad