Snart är sommaren här med härligt lediga dagar och gott om tid att umgås med vänner och familj. Och vad är väl trevligare än att bjuda på en riktig sommarfika i bersån med kaffe, saft och läckra bakverk.

Artikel i samarbete med Marabou och Philadelphia

I sommar dekorerar vi tårtor och cheesecakes med det lilla extra. Vad sägs om mini-Oreos, hyvlad dubbelnougat och Noblesse. Om du har svårt att välja en - välj alla!

 • Finess med Noblesse

  Finess med Noblesse

  Okej - det kanske inte är en topping men helt klart ett vackert sätt att dekorera tårtan på. Tryck försiktigt fast Noblesseark längsmed tårtans botten så har du skapat en tjusig inramning som ser riktigt proffsig ut!
  - Recept på sommartårta med Noblessekant

 • Kladdkaka med Daimkross

  Kladdkaka med Daimkross

  När du vill ge kladdkakan lite extra crunch - hacka valfri mängd Daim till ett härligt knaprigt täcke som du strör över kakan. Den här kakan har först toppats med en ljuvlig chokladsås som Daimen får sjunka ner i.
  - Recept på kladdkaka med Daimkross

 • Oreo-topping

  Oreo-topping

  Sommarens favorit är en läcker cheesecake toppad med alla möjliga sorters bär. Bär är väl inte så fantasifullt kanske du tänker nu men varva bären med mini-oreos så får du genast en wow-effekt! För visst kan vi vara ense om att allt i miniatyr är bedårande!
  - Recept på cheesecake med Oreotopping

 • Hyvlad dubbelnougat

  Hyvlad dubbelnougat

  Sommarklassikern jordgubbar med glass blev precis ännu godare! Här har vi toppat hela härligheten med hackad Japp, hyvlad vit choklad och spån av Dubbelnougat som hyvlats fram med hjälp av en potatisskalare. Mmmm!

 • Mjölkchokladsås

  Mjölkchokladsås

  Grillade fruktspett är superenkelt att göra och fantastiskt gott. Ännu godare blir det när du ringlar över en chokladsås gjord med valfri Marabou mjölkchoklad! Gudagott! Receptet hittar du här intill.