Hoppa till sidans innehåll

Få saker andas sommar så mycket som läskande mocktails med massa frukt och grönsaker. Dessa lyxiga alkoholfria drinkar med frukt, bär och grönsaker är perfekta när du vill dricka något riktigt fräscht och somrigt!

Alexandra Holm

 • Alkoholfri Aperol spritz

  Alkoholfri Aperol spritz

  Sött, syrligt och lite beskt sammanfattar smaken av den populära drinken Aperol spritz bra. Denna fräscha och alkoholfria variant gör du snabbt med nypressad apelsin och blodgrapefruktsaft. Toppa med ginger ale samt tonic, servera med is i vackra glas och njuut.

  - Alkoholfri Aperol spritz

  Spara

 • Jordgubbs- och rabarbermojito

  Jordgubbs- och rabarbermojito

  Den här raringen till mojito får du till genom att mixa jordgubbar (gärna vår jordgubbssort bonbon som är perfekt söt till denna drink!) med limesaft och hemgjord rabarbersirap. Tillsätt mineralvatten och den alkoholfria jordgubbs- rabarbermojiton är redo att servera, låt mojitosäsongen börja!

  - Jordgubbs- och rabarbermojito

  Spara

 • Gurk- och lime sour med ingefära

  Gurk- och lime sour med ingefära

  Hur otroligt fräsch är inte denna Gurk- och lime sour med ingefära då?! Lika läskande som den ser ut är den också och med hjälp av aquafaba eller kikärtsspad som det också kallas får du till ett snyggt och veganvänligt skum som hör den klassiska sourdrinken till.

  - Gurk- och lime sour med ingefära

  Spara

 • Watermelon spicy margarita

  Watermelon spicy margarita

  Lite kryddig och väldigt läskande är denna alkoholfria röda sommardrink. Mixa vattenmelon med apelsin- och limesaft samt lite jalapeño. Fukta kanten på glasen och doppa dem sedan i salt. Garnera med lime och mer jalapeño, sen är det bara att luta dig tillbaka och låtsas att du är i Mexico!

  - Watermelon spicy margarita

  Spara

 • Virgin Mary

  Virgin Mary

  För dig som helst intar dina grönsaker i flytande form är denna alkoholfria varianta av Bloody Mary perfekt. Lika god och kryddig blir den även utan alkohol med alla klassiska ingredienser. Tomatjuice, tabasco, lite citronsaft, naturligtvis Worcestershiresås och sellerisalt. Bara att skaka ihop och servera.

  - Virgin Mary

  Spara