Nyfiken på vilka bilder som var mest gillade på tidningen Buffés Instagram i oktober? En superenkel variant på äppelkaka i glas knep förstaplatsen, här är topp 5!

Tidningen Buffé på Instagram hittar du här!

Topp 5 mest gillade recept

 • Snabb äppelkaka i glas

  En snabb variant av äppelkaka gör du genom att smörsteka äpple med socker och kanel, och servera i glas med vaniljgrädde och kaksmulor. Snabbt, lyxigt och magiskt gott!

  - Snabb äppelkaka i glas

  Spara

 • Daal på röda linser

  Daal är en mustig indisk gryta, här med röda linser, med orientaliska kryddor och en skvätt kokosmjölk. Prova en tjockare variant, mer som en gröt. Toppa med tomater, salta mandlar, en klick matyoghurt och färsk koriander. Dubbla chilimängden för mer hetta.

  - Daal på röda linser

  Spara

 • Tarte flambée

  Tarte flambée är den franska motsvarigheten till pizza eller flatbread: tunt kavlad deg toppad med godsaker, som exempelvis smakrik ost och härliga grönsaker. I vårt recept använder vi en färdig pizzadeg, fyller pizzan med kyckling och grönkål.

  - Tarte flambée

  Spara

 • Bananvåfflor

  Bananvåfflor är perfekt som frukost, mellanmål eller varför inte som enkel lunch eller middag? Dessa matiga våfflor med banan görs på en smet med cottage cheese, ägg och havregryn och är därmed lite nyttigare än vanliga våfflor.

  - Bananvåfflor

  Spara

 • Kycklingschnitzel med nudelsallad och srirachamajo

  Prova ett nytt recept på kycklingschnitzel: Panera tunna innerfiléer av kyckling med panko och servera med en smakrik nudelsallad och krämig srirachamajo. Garanterat en ny favorit hos hela familjen!

  - Kycklingschnitzel med nudelsallad och srirachamajo

  Spara