Hoppa till sidans innehåll

Nyfiken på vilka bilder som var mest gillade på tidningen Buffés Instagram i januari? En magiskt god potatisrätt där tunna potatisskivor rostas i ugn tillsammans med vitlök och örter toppade listan. Här är topp 5!

Tidningen Buffé på Instagram hittar du här!

Topp 5 mest gillade recept

 • Krispig potatis med örter

  Krispigt rostad potatis blir succé på middagsbordet. Tunna potatisskivor med vitlökssmör och rosmarin i ett vackert mönster bakas i en form. Som en annorlunda variant av hasselbackspotatis!

  - Krispig potatis med örter

  Spara

 • Rårakor i våffeljärn

  Att göra rårakor i våffeljärn är hur smart som helst! Gör bara vanliga klassiska rårakor med riven potatis men tillaga dem i våffeljärnet istället för stekpanna så håller de ihop fint och får en jämn och gyllene stekyta.

  - Rårakor i våffeljärn

  Spara

 • Banoffee pie i glas

  Banoffee pie kännetecknas av smaker som banan, kola och choklad. Här gör vi en supersnabb variant i portionsglas där bananskivor, digestivekex, grädde, karamelliserad mjölk och mörk choklad varvas.

  - Banoffee pie i glas

  Spara

 • Roujiamo - kinesisk hamburgare

  Roujiamo är en kinesisk gatumatsrätt vars namn betyder ”kött i ett bröd”. Rätten liknar ett fyllt pitabröd eller en platt hamburgare där ett vetebröd fylls med kryddat kött, antingen lamm eller pulled porkliknande fläsk.

  - Roujiamo - kinesisk hamburgare

  Spara

 • Majonnäs med västerbottensost och pepparrot

  Det är lätt att vispa egen majonnäs! Det enda du behöver är äggulor, vinäger, senap, salt och matolja. Vi smaksätter majonnäsen med Västerbottensost, kryddig pepparrot och finskuren gräslök. Såsen är perfekt till stekt fisk eller stekta grönsaker.

  - Majonnäs med västerbottensost och pepparrot

  Spara