Hoppa till sidans innehåll

Nyfiken på vilka bilder som var mest gillade på tidningen Buffés Instagram i maj? Couscoussallad med halloumi, fluffiga pannkakor och kolasnittar toppade listan. Här är topp 5!

Tidningen Buffé på Instagram hittar du här!

Topp 5 mest gillade recept

 • Couscoussallad med halloumi och rostad sötpotatis

  Couscoussallad är en fräsch rätt som är enkel att variera. Här gör vi den med pärlcouscous, sesamrostad sötpotatis, krispiga hasselnötter och stekt halloumi. Servera den somriga salladen med en smakrik paprikahummus.

  - Couscoussallad med halloumi och rostad sötpotatis

  Spara

 • Fluffiga pannkakor med ricotta och citron

  Pannkakor var det här! Små, söta, fluffiga sådana smaksatta med citron, ricotta och vallmofrön. När du vispar äggvitan hårt blir dina ricottapannkakor sådär härligt luftiga och lätta, precis som man vill ha dem.

  - Fluffiga pannkakor med ricotta och citron

  Spara

 • Kolasnittar med salt tosca med jordnötter

  Har du letat efter en kaka med perfekt balans mellan salt och sött? Då kan du sluta leta nu! Kolasnittar med salt tosca och jordnötter är en härligt söt och karamellig småkaka som toppas med en salt och nötig toscasmet.

  - Kolasnittar med salt tosca med jordnötter

  Spara

 • Halloumi carbonara

  En ljuvligt god variant på pastaklassikern carbonara utan bacon! Denna pasta carbonara med halloumi är perfekt som vardagsmiddag. Hackad persilja gör rätten komplett.

  - Halloumi carbonara

  Spara

 • Portabello grilled cheese

  Grilled cheese är helt enkelt en varm macka med smält ost, som kan tillagas i stekpanna eller toastjärn. Här fyller vi den med färskost, smakrik gruyère samt stekt portabellosvamp och lök. Servera ostmackan nygrillad så är den som allra godast!

  - Portabello grilled cheese

  Spara