Nyfiken på vilka av våra recept som var mest gillade på Instagram i oktober? En enkel dessert och krämiga, värmande hösträtter toppar listan. Här är topp 5!

Tidningen Buffé på Instagram hittar du här!

Topp 5 mest gillade recept

 • Snabb äppelkaka i glas

  En snabb variant av äppelkaka gör du genom att smörsteka äpple med socker och kanel, och servera i glas med vaniljgrädde och kaksmulor. Snabbt, lyxigt och magiskt gott!

  - Snabb äppelkaka i glas

  Spara

 • Skördepasta med svamp

  Laga en höstig variant på krämig pasta carbonara med knaprigt ugnsstekt bacon, svamp, purjolök, majs och zucchini. Serveras med äggula och rikligt med parmesan såklart! Perfekt comfort food en ruggig kväll.

  - Skördepasta med svamp

  Spara

 • Snabb fiskgryta med grädde och vitt vin

  Fiskgryta är ett gott och enkelt sätt att äta mer fisk i vardagen. Med frysta laxtärningar och blåmusslor går det hur smidigt som helst att laga denna mustiga gryta! Grytan får även smak av purjolök, vitlök, chili, morot, vitt vin och grädde. Servera tillsammans med en krämig saffransaioli!

  - Snabb fiskgryta med grädde och vitt vin

  Spara

 • Kanelbullar i långpanna

  Ska du baka kanelbullar till många? Gör bullarna i en långpanna, lager på lager av bulldeg med fyllning. Saftig, kryddig och perfekt till alla stundande fikastunder! Spara och frys in om det blir bulle över.

  - Kanelbullar i långpanna

  Spara

 • Korv stroganoff deluxe

  En smakrik korv stroganoff går alltid hem! Men det här receptet är något alldeles extra: med kryddig korv, färska tomater istället för krossade och cornichons i såsen blir den extra lyxig. Servera gärna med ris, eller kanske pasta om du föredrar det?

  - Korv stroganoff deluxe

  Spara