Nyfiken på vilka av våra recept som var mest gillade på Instagram i december? Festliga snacks och oemotståndliga tillbehör toppar listan. Här är topp 5!

Tidningen Buffé på Instagram hittar du här!

Topp 5 mest gillade recept

 • Krispig potatis med örter

  Krispigt rostad potatis blir succé på middagsbordet. Tunna potatisskivor med vitlökssmör och rosmarin i ett vackert mönster bakas i en form. Som en annorlunda variant av hasselbackspotatis!

  - Krispig potatis med örter

  Spara

 • Clementinbubbel med rosmarin 

  En läskande bubbeldrink med clementin och rosmarin som är både törstsläckande och himmelskt god! Servera denna festliga drink på glöggmingel, fest eller självaste nyårsafton.

  - Clementinbubbel med rosmarin 

  Spara

 • Brioche med ost och örter

  Brioche är ett lätt och luftigt vetebröd med kraftig smörsmak. Här smaksätter vi det saftiga briochebrödet med vällagrad ost och örter som persilja och basilika. Ett bröd som passar fint till både jul, advent och glöggfest.

  - Brioche med ost och örter

  Spara

 • Revbensspjäll med julmustglaze

  Saftiga revbensspjäll är ett måste på julbordet! Revbensspjällen blir riktigt smakrika av att glaseras i sin marinad. Här gör vi en kryddig och söt glaze med bland annat julmust, kanel, stjärnanis, ingefära och soja.

  - Revbensspjäll med julmustglaze

  Spara

 • Smördegsflarn med ricotta, päron och ädelost

  Ett smördegsflarn som är lika enkelt att göra som det är tjusigt och gott! Perfekt som snittar till glöggfesten eller middagsbjudningen. Smördegen toppas med ricotta, päron, ädelost, grönkål och valnötter.

  - Smördegsflarn med ricotta, päron och ädelost

  Spara