Siri Barje bjuder på mellanmål som är enkla att förbereda och förvara i kylen. Här är sex mellisidéer för stor och liten hunger, på språng eller i lugn och ro.

Recept och styling Siri Barje Foto Johanna Åkerberg Kassel
Tips: Här hittar du alla våra recept på mellanmål! 

 • Grön smoothie med päron och spenat

  Grön smoothie med päron och spenat

  En färgstark smoothie som piggar upp! Med grönsaker i blir den lite extra näringsrik. Vår gröna smoothie görs av bland annat spenat, gröna ärter, päron och jordnötssmör. Bara att mixa och servera, slurp!

  - Grön smoothie med päron och spenat

  Spara

 • Vegopastej

  Vegopastej

  Vill du göra en vegansk variant på pastej, som passar perfekt som smörgåspålägg? Prova vår vegopastej med bland annat kikärter, salladslök, soltorkade tomater och valnötter.

  - Vegopastej

  Spara

 • Mandelbars

  Mandelbars

  Bars är toppen som mellanmål när blodsockret behöver en snabb boost! Gör egna mandelbars av en smet med mandel, torkad frukt och frön som gräddas på en plåt i ugnen och skärs upp i lagom stora bitar.

  - Mandelbars

  Spara

 • Veganska bananpannkakor

  Veganska bananpannkakor

  Bananpannkakor är enkelt att göra och perfekt som frukost eller mellanmål! Dessutom så gott att det går hem hos både stora och små. Här är ett veganskt recept på den klassiska bananpannkakan, utan ägg och med växtbaserad dryck.

  - Veganska bananpannkakor

  Spara

 • Overnight oats med kokosmjölk

  Overnight oats med kokosmjölk

  Overnight oats – frukost eller mellanmål som lagar sig själv i kylen medan du gör något annat. Resultatet är en kall gröt gjord på havregryn, chiafrön och kokosmjölk. Toppa gröten med dina favorittillbehör, som hallon eller blåbär.

  - Overnight oats med kokosmjölk

  Spara