Med libabröd som botten och smarriga toppings är dessa libapizzor både enkla och goda. Här hittar du recept både på matiga varianter och efterrätter.

I samarbete med Liba Bröd ®

Busenkla pizzor

  • Libapizza med zucchini och tomater

    Libapizza med zucchini och tomater

    En supergod och lättlagad lakto-ovo vegetarisk libapizza med zucchini, körsbärstomater och bladspenat, som passar till alla tillfällen. Chiliflakesen adderar till det där lilla extra, vilket gör pizzan oemotståndligt god.

    - Libapizza med zucchini och tomater

    Spara

  • Libapizza med parmaskinka och ruccola

    Libapizza med parmaskinka och ruccola

    Den här klassiska italienska libapizzan med parmaskinka och ruccola, toppad med pinjenötter, är en oslagbar favorit. Med libabröd får du en krispig och tunn botten och en pizza på italienskt vis, dessutom är det enkelt. En riktig succé, med andra ord!

    - Libapizza med parmaskinka och ruccola

    Spara

  • Libapizza med nutella och popcorn

    Libapizza med nutella och popcorn

    Med somriga bär, nutella och popcorn blir denna libapizza en riktig succé. En perfekt kombination av syrligt, sött och salt. Låter det märkligt med popcorn på pizza? Kanske, men detta är försvinnande gott! Smidigt med det färdiga libabrödet som pizzabotten också.

    - Libapizza med nutella och popcorn

    Spara

  • Vegansk libapizza margharita

    Vegansk libapizza margharita

    Ibland är det enklaste det absolut godaste. Denna veganska libapizza à la margharita blir snabbt en favorit både för lunch och middag. Lätt att laga och ännu lättare att älska!

    - Vegansk libapizza margharita

    Spara

  • Libapizza med kyckling

    Libapizza med kyckling

    Kyckling och BBQ går hand i hand, och att kombinera dessa två på ett libabröd och få en riktigt härlig libapizza blir en riktig hit. Med få steg och kort tillagningstid så har du middagen fixad på nolltid!

    - Libapizza med kyckling

    Spara