Hoppa till sidans innehåll

Bygg på höjden! Imponera med en lyxig tårta i lager på lager − full med syrliga och söta sommarsmaker. Vallmofrön ger tårtbottnarna det lilla extra. Varva med vit chokladpannacotta, flädermarinerade jordgubbar och citronkräm.

Tårtsugen? Här hittar du alla våra tårtor.

Här hittar du det kompletta receptet på den här underbara sommartårtan.

Så gör du!

  • Skär bottnarna så att de blir jämna.

  • Lägg en botten på ett tårtfat. Spritsa pannacottan längs bottnens kanter.

  • Fördela de marinerade jordgubbarna i mitten.

  • Spritsa pannacottan ovanpå och jämna till med en palett.

  • Lägg på den andra bottnen och tryck till försiktigt så att tårtan blir stabil.

  • Spritsa pannacottan längs kanterna. Fördela lemoncurden i mitten till ett jämnt lager.

  • Lägg på sista bottnen och tryck försiktigt.

  • Spritsa pannacottan längs kanterna och i mitten.

  • Bred till ett jämnt lager. Bred resterande pannacotta runt tårtans kanter och jämna till med en palett.

  • Garnera med bär, blommor och mynta. Pudra över florsocker.

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer