Hoppa till sidans innehåll

Pizza är det bästa sättet att förvandla rester till en ny maträtt! Här har vi låtit oss inspireras av julens rester och toppar pizzan med bland annat rödkål, julskinka och lax. Och vips så har du en ny och ruskigt god middag.

Recept Lisa Lemke Styling Tina Hellberg och Tove Nilsson Foto Lennart Weibull
Tips: Här hittar du alla våra recept på pizza!

  • Pizza med grönkål, julskinka och äpple

    Pizza med grönkål, julskinka och äpple

    Har du kvar rester av årets julskinka? Strimla dem och lägg på en pizza! Detta pizzarecept med grönkål, julskinka och äpple är ett perfekt sätt att ta vara på julbordsrester. Även senap och mozzarella får plats på den goda pizzan.

    - Pizza med grönkål, julskinka och äpple

    Spara

  • Pizza med rödkål och valnötter

    Pizza med rödkål och valnötter

    Prova vårt tips på pizzatopping, inspirerad av råvaror som ofta blir kvar efter julfirandet. Pizza med rödkål, valnötter och ädelost lagar du enkelt med en färdig pizzadeg. Toppen när du vill använda julens rester på ett nytt sätt!

    - Pizza med rödkål och valnötter

    Spara

  • Pizza med potatis, lax och rödlök

    Pizza med potatis, lax och rödlök

    Vad gör man med julresterna? Jo – en pizza såklart! Här en variant toppad med kokt potatis, gravad lax, rödlök, ost och dill. Ett supergott sätt att ta vara på julens rester när du tröttnat på smaken av julmat.

    - Pizza med potatis, lax och rödlök

    Spara