Hoppa till sidans innehåll

Finns det något bättre än när sött möter salt? Toppa dina majskolvar med kryddsmör och du får en fantastisk smakkombination till grillbordet.

Caroline Carlander

Utvalda smakhöjare

  • Citron- och basilikasmör

    Ett friskt och fräscht smör med smak av citron och basilika. Gör en större sats och frys in till sommarens varma grillkvällar.
    Citron- och basilikasmör

  • Sweet chili- och limesmör

    Toppa den söta majsen med ett syrligt smör gjort på lime, persilja, soja och chilisås. En sagolik kombination!
    Sweet chili- och limesmör

  • Luftigt gremolatasmör

    Vispa smöret till en mer luftig konsistens. Smaksätt med persilja, vitlök och citron och du får en ljuvlig italiensk gremolata till dina nygrillade majskolvar.
    Luftigt gremolatasmör

  • Dragonsmör

    Smaksätt ditt smör med dragon, som inte för inte kallas ”örternas konung” av fransmännen. Passar till både grillad majs och fisk.
    Dragonsmör