Minns ni när Salsicchia, Kolbaz och Picaro lanserades med Vahettere-reklamen? Nu är det dags för Korvish och Järpish att göra entré.

Artikel i samarbete med Scan

Korvish och Järpish är två nyheter fullproppade med svenskt kött och svenska grönsaker som ärtor, bönor och rotfrukter. Om du är nyfiken på att prova något nytt bjuder vi här på några läckra recept.

Vill du veta varför man egentligen ska äta så mycket frukt och grönt? Klicka här och läs vad våra experter har att säga om saken.

Bjud på något nytt!

 • Öppen wrap med Järpish rotfrukt

  Öppen wrap med Järpish rotfrukt

  Med smakinspirationer från östra delarna av medelhavet blir det här en härlig sommarfavorit. Underbart gott och vackert att se på. Wrappen fylls med järpish, rödbetshummus, fetaost och soltorkade kalamataoliver. En suverän smakupplevelse väntar!

  Här hittar du hela receptet på öppen wrap med järpish

 • Korvish örter i pita med blomkålscouscous med mynta & harissasås

  Korvish örter i pita med blomkålscouscous med mynta & harissasås

  Korv med bröd fast i helt ny tappning. Korven är fullproppad med grönt och korvbrödet är i sjävla fallet ett pitabröd. Milda och heta smaker i en ljuv kombination. Korven serveras med läcker blomkålscouscous, mynta och en harissasås med hetta.

  Här hittar du receptet på korvish i pita

 • Hälften kött hälften grönt

  Nu behöver du inte längre välja mellan kött eller grönsaker utan kan få båda två på samma gång. Scans nya produkter korvish och järpish består av både kött och grönt - praktiskt för dig som vill äta mer grönt men ändå gillar kött!

  Fler recept och mer information om produkterna hittar du här