Hoppa till sidans innehåll

Nu är det snart dags att börja vässa tänderna för snart är det hög tid att sätta gaddarna i riktigt goda julgodisar. Det här vill vi att ni bakar julen 2020.

Elin Nordström

 • Pistagepraliner

  Du kanske tror att det är svårt att göra praliner men det är det inte - VI LOVAR! Dessa små raringar platsar in i julgodis 2020 och de smakar så otroligt gott!

  - Pistagepraliner

  Spara

 • Vegansk knäck med mandel

  Ingen jul utan att tänderna blir helt tapetserade med seg knäck. Eller hur?

  - Vegansk knäck med mandel

  Spara

 • Rocky road

  Det fanns en gång en utomordentlig person som kom på att "varför i hela fridens namn har ingen tänkt på att klumpa ihop allt gott i en samma godis". Sagt och gjort - rocky roaden skapades och det är vi evigt tacksamma för.

  - Rocky road

  Spara

 • Rawfood godis med dadlar, lakrits och flingsalt

  Om du känner att du vill föregå med något slags hälsosamt exempel så tycker vi verkligen att du ska testa de här lagom nyttiga godisarna som smakar som salta änglatårar.

  - Rawfood godis med dadlar, lakrits och flingsalt

  Spara

 • Trillingnöt

  Om du än idag gråter över att trillingnöten försvann från en viss populär chokladask så kan du torka tårarna nu. Här visar vi hur du på alldeles egen hand gör egna katastrofgoda trillingnötter.

  - Trillingnöt

  Spara

 • Polkafudge

  Under kategorin julgodis 2020 vill vi slå ett julslag för fudge med polka. Du kommer inte tro att något kan smaka så gott som dessa magiska små bitar.

  - Polkafudge

  Spara

 • Sötsura lingonremmar

  Det finns många användningsområden för dessa sötsura remmar. Vissa föredrar att knyta en slips av dem innan de åker in i munnen, men de flesta väljer att bara käka upp remmarna.

  - Sötsura lingonremmar

  Spara

 • Julmarsipan med saffran, apelsin och mörk choklad  

  Ingen jul utan marsipan! Den här marsipankorven med saffran, apelsin och mörk choklad får vem som helst att fälla glädjetårar.

  - Julmarsipan med saffran, apelsin och mörk choklad  

  Spara