Dim Sum

Betyg 2.8 av 5.
39 personer har röstat
0
Dim Sum

Goda knyten som innehåller kyckling, purjolök och sesamolja. Knytena ångkokas och får en god och lätt känsla. En god sojasås med sesamfrön, kajennpeppar och sirap är ett suveränt tillbehör!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Dim Sum

Ingredienser

4 portioner
32   Dim Sum-plattor (kallas även för gyoza-plattor, finns att köpa i affärer med välsorterad asiatisk avd.)

Färs

2   kycklingfiléer
2 msk  finhackad purjolök
2 msk  sesamolja
1 tsk  vitpeppar
1 msk  japansk soja

Man du- sås

4 msk  japansk soja
2 tsk  sesamolja
2 msk  ättiksprit
4 msk  ljus sirap
2 tsk  kajennpeppar
1 tsk  rostade sesamfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
39 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Katsu chicken dumplings
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ångkokta dumplings
Betyg 2.8 av 5.
291 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gyoza med tofu, shiitakesvamp och ingefära
Betyg 4.7 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Wontonsoppa med kantareller och pepparrot
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dumplings med kyckling, ingefära och hoisinsås
Betyg 3.6 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekta dumplings med fläskfärs och selleri
Betyg 3.2 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga