Hoppa till sidans innehåll

Håll huvudet kallt i sommar med svalkande hemmagjord frozen yoghurt – en läskande variant av glass som du enkelt rör ihop utan glassmaskin. Välj mellan frisk citron, somrig jordgubb, söta björnbär eller tropisk ananas som smaksättning på din yoghurtglass!

Recept Sara Aasum Styling Charlotta Norlén Foto Emma Shevtzoff
Tips: Här hittar du alla våra recept på glass!

  • Frozen yoghurt med björnbär och mandel

    Frozen yoghurt med björnbär och mandel

    Håll huvudet kallt med frozen yoghurt. En enkel och svalkande dessert där endast fantasin sätter gränser för smaksättningen. Här har vi satt smak på glassen med björnbär och banan. Topping? Ugnsrostade mandlar med lönnsirap!

    - Frozen yoghurt med björnbär och mandel

    Spara

  • Frozen yoghurt med ananas, mango och citronmarinerade äpplen

    Frozen yoghurt med ananas, mango och citronmarinerade äpplen

    För varma sommardagar! Krämig yoghurt mixas med solmogen mango, saftig ananas och agavesirap till en len och svalkande yoghurtglass. Toppa med sötsyrliga äppelskivor marinerade i citron och honung.

    - Frozen yoghurt med ananas, mango och citronmarinerade äpplen

    Spara

  • Frozen yoghurt med jordgubbar, rabarber och pistagenötter

    Frozen yoghurt med jordgubbar, rabarber och pistagenötter

    Sommarens svalka stavas frozen yoghurt! Mixa jordgubbar med turkisk yoghurt till en slät glassmet och vänd ner sötsyrlig rabarberkompott. Tillsätt krispighet genom att dekorera med hackade pistagenötter.

    - Frozen yoghurt med jordgubbar, rabarber och pistagenötter

    Spara

  • Frozen yoghurt med vanilj och citron

    Frozen yoghurt med vanilj och citron

    Uppfriskande smaker! Frozen yoghurt är en läskande variant av glass som du enkelt rör ihop utan glassmaskin. Här har yoghurtglassen fått sällskap av smakkombinationen syrlig citron och vanilj.

    - Frozen yoghurt med vanilj och citron

    Spara