Hoppa till sidans innehåll

Gör din egen trillingnöt, enkelt och riktigt smarrigt! Du behöver mjölkchoklad, mörk choklad, hasselnötter och en spritspåse. Se filmen och följ stegen nedan. Ät och njut!

Fler recept på julgodis? Här hittar du det!

 

Så här gör du - steg för steg

  • Mjölkchoklad och hasselnötter

    Börja med att smälta mjölkchokladen, häll i nötterna och rör om.

  • Nötter tre och tre

    Portionera ut nötterna tre och tre, låt sedan kyla i cirka 30 minuter.

  • Mörk choklad i spritspåse

    Lägg den mörka chokladen i en spritspåse och värm på låg effekt i mikron.

  • Piffa till nötterna

    När chokladen i spritspåsen är smält är det bara att piffa - spritsa chokladen i ett tjusigt mönster över trillingnötterna.

  • Ät och njut!

    Sedan är det bara att äta och njuta!