Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Vi skulle nog vilja påstå att rabarberpaj är essensen av sommaren. Här tipsar vi om våra godaste rabarberpajer. Vissa är knäckiga, andra är smuliga och någon är till och med lite nyttigare.

Elin Nordström
Tips:Här hittar du alla våra recept på rabarberpaj

 • Knäckig rabarberpaj

  Syrlig rabarber under knäckigt havretäcke med kolasmak. Läckrare rabarberpaj får man leta efter. Servera gärna med vaniljglass.

  - Knäckig rabarberpaj

  Spara

 • Vegansk rabarberpaj

  Bjud på en knaprig, härligt syrlig rabarberpaj i sommar! Lägg rabarber i en form, strö över socker och potatismjöl och fördela smuldegen ovanpå. Alla älskar smulpaj och just denna veganska paj kan de flesta njuta av då den inte innehåller vare sig laktos, mjölkprotein eller ägg.

  - Vegansk rabarberpaj

  Spara

 • Knäckig rabarberpaj med ingefära

  Bjud på hemlagad paj med rabarber och ingefära i sommar. Den här knäckiga pajdegen är underbart god, och du kan använda den för att göra paj med andra frukter eller bär också. Servera med vaniljvisp, dulce de leche eller vispad grädde.

  - Knäckig rabarberpaj med ingefära

  Spara

 • Lat rabarberpaj

  Enklare än så här blir det inte. Med det här receptet behöver du varken bunke eller kastrull. Allt varvas direkt i formen. Men tänk på att fördela sockret, vetemjölet och havregrynen i rätt ordning. Rabarberpajen blir läckert knäckig och ganska syrlig.

  - Lat rabarberpaj

  Spara

 • Rabarberpaj med ton av kokos

  Denna rabarberpaj är en klassisk smulpaj med underbar smak av kokos som känns otroligt somrig. Grädda pajen i ugn och låt den sedan svalna lite innan du servera din lantliga rabarberpaj med fluffig vaniljsås eller len vaniljglass.

  - Rabarberpaj med ton av kokos

  Spara

 • Grillbakad rabarberpaj med citron och vit choklad

  En ljuvlig rabarberpaj som bakas i grillen under lock. Den syrliga rabarbern täcks med ett mumsigt smul som får smak av söt vit choklad och frisk citron. Kanon att förbereda och ställa på grillen när middagen grillats klart. Avnjut med perfekt mjuk vaniljglass.

  - Grillbakad rabarberpaj med citron och vit choklad

  Spara

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer