Hoppa till sidans innehåll

Visste du att Philadelphia är toppen att använda som bas i röror? Färskosten är sådär perfekt krämig som man önskar att en dipp ska vara. Krydda med sriracha, parmesan eller tahini. Bara kreativiteten sätter gränser här!

Recept i samarbete med Mondelez
Tips! Fler goda röror hittar du här!

5 goda röror:

  • Mango & chili

    En sötstark och fruktig röra har vi här! Philadelphia står för krämigheten, mixad mango tillför sötma och chili adderar hetta i en perfekt kombination.

    Mango- & chilidipp med färskost

  • Parmesan & vitlök

    En röra med mycket sälta! Smaksätt Philadelhipa med parmesan, citronsaft, pressad vitlök och grovhackade ansjovisfiléer.

    Parmesan & vitlöksröra

  • Het sriracha

    Mild philadelphia får här sällskap av stark chilisås som balanseras av söt honung. Perfekt till skaldjur, rökta räkor och sushi.

    Het srirachadipp med färskost

  • Tahini & citron

    Tahini är en perfekt smaksättare som tillför en orientalisk smak i denna philadelphiaröra, i kombination med färskpressad citronsaft som ger ett härligt syrligt sting.

    Tahini & citronröra med färskost

  • Japanese style

    En dipp med sälta, sötma och krämighet i ett – riktigt gott! Blanda färskosten med rostade vita sesamfrön, japansk soja, riven ingefära och tillsätt lite söt honung.

    Färskostdipp - japanese style

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer