Hoppa till sidans innehåll

Energiboosta med mättande müsli och granola till frukost eller mellanmål! Lika smarrigt med en skvätt mjölk som i ett lyxigt yoghurtbräck. Varsågod – här är våra favoritrecept med Risentas müsli och granola!

Artikel i samarbete med Risenta
Fler smarriga frukostrecept hittar du här!

 • Klassiskt och gott!

  Müsli eller granola i en skål med yoghurt, mjölk eller fil. Toppad med bär eller frukt. Det behöver inte vara svårare än så! Risentas müsli och granola är 100% klimatkompenserade, det vill säga att klimatpåverkan från plantering av frön till färdig förpackning har återinvesterats. 100% klimatsnällt!

 • Frukostkakor med banan och blåbär

  Kakor till frukost, ja tack! Dessa müslikakor med banan, jordnötssmör och blåbär går toppen att förbereda dagen innan för en snabbfixad frukost eller ett mumsigt mellanmål.

  Frukostkakor med banan och blåbär

 • Nordisk smoothie bowl

  Acai bowl är omåttligt populärt, alltså att mixa den brasilianska superfrukten acai till en len smoothie och toppa med godsaker som frukt, bär, nötsmör, müsli eller granola och ofta också kokos. Här gör vi en nordisk variant med blåbär, lingon och mandelmjölk.

  Nordisk smoothie bowl

 • Fryst yoghurtbräck med russin och müsli

  Smarrig fryst yoghurt, som godis och glass i ett. Och passar utmärkt som ett litet mellanmål. Strö över müsli och hallon och sätt in i frysen minst 5 timmar. Bryt de härliga bitarna och servera.

  Fryst yoghurtbräck med russin och müsli

 • Frukostglass

  Precis som en skål yoghurt med granola och bär. Fast i glassform! För vem säger att yoghurt och flingor måste ätas i skål? Förbered kvällen innan så har du fantastiskt goda frukostglassar klara till morgonen.

  Frukostglass

3 goda müslismaker från Risenta:

 • Mandel & hasselnöt

  Mandel & hasselnöt

  Rikligt med mandel, rostade hasselnötter och kärnor som blandats med boveteflakes, quinoapuffar och cornflakes. Och som pricken över i - lite söta gojibär. Svårare behöver det faktiskt inte vara.

 • Russin & fikon

  Russin & fikon

  En glutenfri blandning av söta, solmogna russin och fikon med rostade flingor och solros- och pumpakärnor. Kan en müsli få vara så god? Ja, tydligen.

 • Hampa, hallon & jordgubb

  Hampa, hallon & jordgubb

  Nötiga och nyttiga hampafrön tillsammans med solroskärnor, pumpakärnor, boveteflakes och rågflingor toppat med hallon och jordgubbar. Visst låter det gott!

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer