En värmande mocca latte med vit choklad, eller varför inte tiramisu som drink? Festligt, mysigt och smarrigt! Dessa goda kaffedrinkar piggar upp och värmer i vintermörkret.

I samarbete med Löfbergs Text: Isabelle Pedersen

 • Mocca latte med vit choklad

  Mocca latte med vit choklad

  Mocca latte med vit choklad är en riktigt mysig dryck som man vill värma sig med när mörkret smyger sig på. Espresso, mjölk, smält vit choklad och vispad grädde, mmm…

  - Mocca latte med vit choklad

  Spara

 • Tiramisu ice coffee

  Tiramisu ice coffee

  Så enkelt, så elegant, så genialt, så gott! Varför krångla till det med avancerade desserter när du enkelt kan slänga ihop en classy tiramisu ice coffee. Som en drink och dessert i ett!

  - Tiramisu ice coffee

  Spara

 • Espresso martini

  Espresso martini

  Denna eleganta cocktail känns lyxig och smakar ljuvligt! En god och enkel kaffedrink där espresso skakas med vodka och kaffelikör. Toppa med en kaffeböna för en extra tjusig touch.

  - Espresso martini

  Spara

 • Ice coffee mint

  Ice coffee mint

  Underbart fräsch kaffedrink med mintsmak som du enkelt slänger ihop med färdig latte macchiato, Minttu och en myntakvist på toppen.

  - Ice coffee mint

  Spara

 • Hot shot

  Hot shot

  Hot shot - en riktig gammal klassiker som vi aldrig tröttnar på. Galliano, bryggkaffe och vispad grädde värmer fint precis som den är eller som smakförstärkare till en dessert.

  - Hot shot

  Spara

 • Syrligt kaffebubbel

  Syrligt kaffebubbel

  Testa något nytt och spännande med kaffebubbel. Med kallbryggt kaffe får du en sötare och rundare smak som är perfekt att kombinera med syrlig cava. Tillsätt honung och lägg på en sockrad kant. Mums!

  - Syrligt kaffebubbel

  Spara

 • Kaffe karlsson

  Kaffe karlsson

  En klassisk kaffe karlsson som både värmer och piggar upp! En varm kaffedrink med baileys, cointreau, apelsinjuice och kaffe som blandas och toppas med vispad grädde.

  - Kaffe karlsson

  Spara

 • Coffee Tonic

  Coffee Tonic

  Kallt kaffe och tonic water blir till en frisk och svalkande dryck med smak av beska och syra. Perfekt när du vill ha en enkel och fräsch kaffedrink för en uppiggande koffeinkick! Servera tillsammans med grapefrukt och is.

  - Coffee Tonic

  Spara