Hoppa till sidans innehåll

Impa på gästerna med läcker lammstek, fylld och rullad som en italiensk porchetta med salt pancetta, saftig lammfärs och färska örter. Se hur du skär, fyller och binder steken genom att klicka på play här ovanför. Lycka till!

Här hittar du ännu fler inspirerande recept på lammstek!

Receptet vi använt:

 • Pancetta- och färsfylld lammstek

  Pancetta- och färsfylld lammstek

  Härligt pigga smaker från persilja, citron och timjan möter pancettans sälta och lammköttets unika karaktär i den här ”rullade” lammsteken. Lammfärs i fyllningen gör den extra saftig och lyxig i smakerna. Lika lyckad till påsk som till söndagsstek.

  - Pancetta- och färsfylld lammstek

Vi rekommenderar också:

 • Långkokt lammstek i olivolja

  Mästerligt recept på långkokt lammstek i olivolja! Köttet blir utsökt med smaker av vitlök, citron, örter och kanel. Serveras med stomp med soltorkade tomater.

  - Långkokt lammstek i olivolja

 • Chorizofylld lammstek

  Vill du bjuda på en kanonmiddag? Då ska du tillaga den här sagolika lammsteken som är fylld med en läcker röra av chorizo, salvia och citron. Middagen kommer att kännas lyxig och bli väldigt uppskattad!

  - Chorizofylld lammstek med salvia och citron

 • Lammstek i ugn

  Här är ett utsökt recept på en saftig lammstek. Allt du behöver för att lyckas är lammstek, timjan, vitlök, svartpeppar, salt och steksnöre. Enkelt men riktigt festligt!

  - Lammstek i ugn