Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Hoppa till sidans innehåll

Oavsett om du äter din frukost på språng eller i lugn och ro i hemmets trygga vrå så är frukost på burk ett vinnande koncept — Enkelt att förbereda och lätt att äta.

Tips:Här hittar du alla våra frukostrecept!

 • Overnight oats med havredryck

  Overnight oats med havredryck

  Älskar du att snooza men är ändå sugen på en stadig frukost? Ladda kylen med over night oats kvällen innan så har du frukosten klar på nolltid! Toppa bara med lite frukter eller bär och hackad mandel – som du självklart också har förberett kvällen innan.

  - Overnight oats med havredryck

  Spara

 • Chiapudding med kokos och vaniljkvarg

  Chiapudding med kokos och vaniljkvarg

  Fyllig och mättande chiapudding med kokosmjölk och vaniljkvarg. Tänk bara på att chiafröna föredrar att svälla en stund, så vill du äta chiapuddingen till frukost gör du bäst i att förbereda den kvällen innan. Toppa med färska frukter och bär, mums!

  - Chiapudding med kokos och vaniljkvarg

  Spara

 • Steel cut overnight oats

  Steel cut overnight oats

  Overnight oats är här för att stanna, och med steel cut havre blir den extra smarrig. Havrekornen får dra sig tillsammans med yoghurt, mandelmjölk och övriga ingredienser över natten. På morgonen är gröten färdig att toppas med favoritbär och nötter. Gott och enkelt!

  - Steel cut overnight oats

  Spara

 • Overnight Oats med espresso

  Overnight Oats med espresso

  Få en riktigt god start på dagen! Tänk dig nyttig havregrynsgröt med mandelmjölk och chiafön och på det en uppiggande espresso med en droppe honung. Det här är breakfast for campiones.

  - Overnight Oats med espresso

  Spara

 • Overnight oats med chiafrön och äpple

  Overnight oats med chiafrön och äpple

  Nej, tanken är inte att du ska äta gröt på natten. En nattgröt blandar du i ordning på kvällen, och njuter sedan av på morgonen. Tanken är att du ska äta den kall och toppa med exempelvis granola, nötter och bär. Servera med mjölk om du vill.

  - Overnight oats med chiafrön och äpple

  Spara

 • Overnight oats med äpple och kanel

  Overnight oats med äpple och kanel

  Som omväxling till havregrynsgröten kan du enkelt förbereda en nattgröt, även kallad Overnight oats, kvällen innan. Grunden är enkel - havregryn och mjölk. Gröten går att kombinera i oändlighet, men vår favorit är den här med äpple och kanel.

  - Overnight oats med äpple och kanel

  Spara

 • Kokos- och chiapudding med bär

  Kokos- och chiapudding med bär

  Ett mättande mellanmål som enkelt kan förberedas kvällen före och tas med till jobbet. Chiapuddingen håller några dagar i kylen. Toppa med de bär du tycker bäst om och en knaprig granola.

  - Kokos- och chiapudding med bär

  Spara

 • Overnight oats med jordnötssmör och chokladchiapudding

  Overnight oats med jordnötssmör och chokladchiapudding

  Gör en maffig frukostburk med overnight oats, chokladchiapudding och jordnötssmör! Blanda ingredienserna till overnight oatsen och chiapuddingen kvällen innan och låt dem stå till sig över natten. Morgonen därpå är det bara att toppa med jordnötssmör, hackad mörk choklad och färska bär och njuta!

  - Overnight oats med jordnötssmör och chokladchiapudding

  Spara

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer