Hoppa till sidans innehåll

Vi älskar fräscha efterrätter som piggar upp vilket är precis vad man behöver en trött kväll i oktober... Vad sägs om lite mangomousse, mango lassi eller mangosorbet för att runda av middagen? Mums!

Recept och bild i samarbete med Proviva Text: Alexandra Holm

  • Mangomousse

    Mangomousse

    Vackert gul och försvinnande god är mangomoussen som du enkelt gör med frysta mangotärningar och mangodryck. Några timmar i frysen och efterrätten är klar att servera, gärna med lite mynta och limeskal på toppen.

    - Mangomousse

    Spara

  • Mangosorbet

    Mangosorbet

    Lysande vackert gul och supergod mangosorbet som du enkelt gör med mangodryck och frysta mangotärningar. Kör sorbeten i glassmaskin eller gör den i frysen där du själv vispar runt sorbeten till perfekt konsistens.

    - Mangosorbet

    Spara

  • Mango lassi smoothie

    Mango lassi smoothie

    Mango lassi smoothie är en svalkande drink som passar som efterrätt till starkt kryddad mat, eller varför inte som ett uppfriskande mellanmål eller frukost!

    - Mango lassi smoothie

    Spara