Hoppa till sidans innehåll

Massor av ballonger, lekar och självklart godsaker att smaska på! Är du i planeringstadiet av ett barnkalas har du hittat rätt. Här tipsar vi om de godaste, roligaste och enklaste sätten att fixa kalaset.

Artikel i samarbete med Marabou

Barnen älskar när vuxna är med och leker! Så lägg mer krut på roliga lekar än avancerad matlagning och tårtbakning. Här hittar du några enkla och kreativa recept som är perfekta till barnkalaset.

Sugen på mer inspiration? Här hittar du massor av recept från Marabou.

Maffigaste tårtan

 • Pannkakstårta med mjölkchokladgrädde

  Pannkakstårta med mjölkchokladgrädde

  Pannkaka och tårta på en och samma gång - det bästa av två världar! I den här pannkakstårtan varvas pannkakor med mjölkchokladgrädde och dekoreras med non stop och bär. Och glöm inte ljusen!

  Så här gör du en pannkakstårta med mjölkchokladgrädde.

Sötisar

 • Daim sandwich

  Daim sandwich

  Daim och glass är en given hit! Testa den här superenkla mackan med Daim, glass och jordgubbar. Fram med servetterna och börja mumsa.

  Så här gör du en Daim sandwich.

 • Noblessemöss

  Noblessemöss

  Bygg den roligaste glass- och chokladefterrätten av vaniljglass, öron av Noblesse, Non Stop till ögon och Marabou mjölkchokladbitar som muständer.

  Så här gör du Noblessemöss.

 • Enkla cake pops

  Enkla cake pops

  Vem skulle inte bli glad av de här söta klubborna på födelsedagsfesten? Låt fantasin flöda fritt och dekorera med kakor, strössel och fina band i favoritfärgen.

  Så här gör du söta cake pops.

 • Minicheesecake

  Minicheesecake

  Bunkra upp med cheesecakes i miniformat till barnkalaset. Bakas med fördel en eller två dagar innan kalaset så att den får gott om tid i kylen att sätta sig.

  Så här gör du minicheesecakes.

 • Noblessetrifle

  Noblessetrifle

  En sötsak att fresta de vuxna med. Noblessechoklad varvas med hallon och en härlig mousse gjord på crème fraîche och citron. Superenkelt att göra och vacker att se på.

  Så här gör du Noblessetrifle.

 • Jordgubbssalsa med Noblesse

  Jordgubbssalsa med Noblesse

  Jordgubbssalsa med chokladflarn är ett smarrigt alternativ till chips och dipp. Salsan gör du enkelt med mosade jordgubbar, hallon och rivet äpple. Smaksätt med rörsocker. Servera med Noblesse. Mums!

  Så här gör du jordgubbssalsa.