Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Börja dagen med en uppfriskande härlig smoothie! Så enkelt att göra, snabbt och du får i dig en riktig vitaminbomb som smakar efterrätt. Här är fyra recept med Plantis Yogoat och Soygurt att inspireras utav. Vilka väljer du?

Artikel i samarbete med Planti
Tips! Fler recept på smoothie hittar du här.

4 goda smoothies

 • Smoothie med basilika och kardemumma

  Vad har vi här då? Jo en härligt grön smoothie med den överraskande goda smakkombinationen basilika, kardemumma och vanilj. I har du också avokado som tillför härlig krämighet och limesaft som ger en uppfriskande syrlighet. Mixa, svep och drick!

  - Smoothie med basilika och kardemumma

  Spara

 • Smoothiebowl med björnbär och apelsin

  Frisk och syrlig är den här smoothien med björnbär och apelsin. Lite avokado ger god krämighet och färsk ingefära tillför ett härligt sting. Perfekt engergiboost till frukost eller som mellanmål.

  - Smoothiebowl med björnbär och apelsin

  Spara

 • Smoothie med ingefära och citron

  Behöver du boosta dig? Då har du hittat rätt! Den här syrliga smoothien med ingefära och citron kommer att kicka igång kropp och knopp. Och god är den också!

  - Smoothie med ingefära och citron

  Spara

 • Smoothie med jordnötssmör, sylt och banan

  Ja, du läste rätt! Här har vi smoothie med jordnötssmör, chiasylt och banan - en syndigt god kombination som smakar som en amerikansk dröm. Servera till frukost, mellanmål eller varför inte som dessert?

  - Smoothie med jordnötssmör, sylt och banan

  Spara

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer