Hoppa till sidans innehåll

Nu är det äntligen grillsäsong och oavsett om lägger kött, kyckling, fisk eller vegetariskt på grillen är såsen en viktig nyckel för en lyckad grillkväll. Dessa smakrika grillsåser är både enkla och orimligt goda!

Recept och bild i samarbete med TABASCO®, Kikkoman, Grey Poupon, Colman's och Maldon

 • Buffalo glaze till ribbs

  Buffalo glaze till ribbs

  En riktigt god buffalo glaze som penslas på grillade revbensspjäll för den rätta smaken och härligt kladdiga känslan som hör grillkvällen till!

  - Buffalo glaze till ribbs

  Spara

 • Enkel guacamole med jalapeñosting

  Enkel guacamole med jalapeñosting

  Det händer något när det mjuka, krämiga innanmätet från en perfekt mogen avokado möter den milda hettan och fruktiga syran från jalapeño. Prova själv genom att göra denna enkla variant av klassisk guacamole med en twist som bland annat passar finfint till grillad halloumi!

  - Enkel guacamole med jalapeñosting

  Spara

 • Svalkande sås till grillad kyckling

  Svalkande sås till grillad kyckling

  Denna goda grillsås får sin hetta från tabasco och svalka från krämig medelhavsyoghurt. Kombinera med sesamfrön och du har en härlig sås på endast tre ingredienser att servera till grillad kyckling.

  - Svalkande sås till grillad kyckling

  Spara

 • Glaze till grillad lax

  Glaze till grillad lax

  En glaze som är såväl god som enkel att göra och passar perfekt till grillad lax. Med smak av mild soja, fyllig honung och hetta från vitlök samt tabasco.

  - Glaze till grillad lax

  Spara

 • Enkel chipotlemajonnäs

  Enkel chipotlemajonnäs

  Varsågod, här får du en riktigt god och krämig chipotlemajonnäs på endast två ingredienser! Med sin rökiga smak och fruktiga hetta från chipotle passar den utmärkt till grillat kött, kyckling eller lax.

  - Enkel chipotlemajonnäs

  Spara

 • Asiatisk het sås med sötma

  Asiatisk het sås med sötma

  Otroligt snabblagad sås på endast tre ingredienser som ger dina rätter en asiatisk touch. Passar utmärkt till kokta edamebönor eller sommarens grillade primörer.

  - Asiatisk het sås med sötma

  Spara