Veckomenyn innehåller middagstips för måndag till fredag. En veckomatsedel som är perfekt för veckans matplanering! 5 busenkla vardagsrecept som inte kräver mer än en kvart i förberedelser. Lättlagat, prisvärt och gott för hela familjen!

TIPS: För dig som inte vill planera hela veckans måltider efter en veckomatsedel så får du här middagstips. Och här hittar du alla våra lättlagade recept. 

Enkel veckomeny:

  • Kotlett i pestogräddsås

    Kotlett i pestogräddsås

    I det här receptet testar vi en ny variant av gräddsåsen - vi smaksätter den med paprika och pesto! Såsen blir ett tillbehör till stekt kotlett som kryddas med salt och peppar. Servera tillsammans med kokt ris och sallad. Mums!

    - Kotlett i pestogräddsås

    Spara

  • Nudelwok med stekt ägg och cashewnötter

    Nudelwok med stekt ägg och cashewnötter

    En krämig och saftig wok gjord på bland annat äggnuddlar, morötter, böngroddar och chilisås. På toppen placeras stekta ägg, limeklyftor och cashewnötter.

    - Nudelwok med stekt ägg och cashewnötter

    Spara

  • Shakshuka - tomatsås med ägg, kyckling och bönor

    Shakshuka - tomatsås med ägg, kyckling och bönor

    Hela middagen i en gryta! Shakshuka är en klassisk frukosträtt som funkar lika bra till middag. Vi lagar den med tomatsås, kyckling, bönor, ägg och fetaost. Färsk koriander blir pricken över i.

    - Shakshuka - tomatsås med ägg, kyckling och bönor

    Spara

  • Fisksoppa på sej med bröd

    Fisksoppa på sej med bröd

    En mustig och smakrik fisksoppa som får sin grund av frästa grönsaker. I med passerade tomater, buljong och smetana och låt koka innan du lägger i fisken och smaksätter med salt, peppar och dill. Servera med bröd och färskost.

    - Fisksoppa på sej med bröd

    Spara

  • Krämig korvstroganoff

    Krämig korvstroganoff

    Krämig korvstroganoff är en älskad klassiker som här får lite extra smakpiff, serverad med gräddfil och saltgurka. Lätt som en plätt rör du ihop en smakrik korvstroganoff med krossade tomater, grädde och kryddor. Garanterat uppskattad av hela familjen!

    - Krämig korvstroganoff

    Spara