När mörkret faller och höstvindarna viner: ha en stämningsfull kväll med sofistikerade smaker. På menyn står aperitivo, förrätt, varmrätt och en kusligt god dessert!

Recept Och Styling Monica Eisenman Foto Lennart Weibull
Tips: Här hittar du alla våra halloweenrecept!

 • Cosmopolitan med nypon

  Cosmopolitan med nypon

  Cosmopolitan är en läskande cocktail som får smak av apelsinlikör, lime och sötsyrlig tranbärsjuice. Här tillsätter vi även nyponte för en ny variant på den klassiska drinken.

  - Cosmopolitan med nypon

  Spara

 • Svart pizza med fikon och chèvre

  Svart pizza med fikon och chèvre

  Laga en skrämmande god pizza på svart pizzadeg! Halloween-pizzan är ett aptitretande tilltugg eller förrätt toppad med färskost, chèvre, fikon, valnötter och ruccola. Pizzan går lika bra att baka med vanlig pizzadeg och funkar då året runt.

  - Svart pizza med fikon och chèvre

  Spara

 • Pumparisotto med rotfruktschips

  Pumparisotto med rotfruktschips

  Pumpa är höstens och vinterns grönsak. Butternut ger en nötig smak till denna risotto och parmesan bidrar med umami och sälta. För att koka risotton till perfektion: gör den härligt krämig men låt den gärna ha en kärna kvar i riskornen.

  - Pumparisotto med rotfruktschips

  Spara

 • Chokladtryffelpaj

  Chokladtryffelpaj

  Sugen på halloweenbak? Baka en chokladtryffelpaj som kusligt god dessert. Spindelvävsmönstret gör du enkelt med vit choklad, men det går lika bra att göra ett annat mönster så passar pajen året runt.

  - Chokladtryffelpaj

  Spara