Hoppa till sidans innehåll

När vi tänker nyårsafton så tänker vi bubbel, och det är precis vad vi bjuder på här! Fast med en twist såklart. De här fräscha drinkarna är för dig som vill ha ett gott, alkoholfritt alternativ på nyårsfesten, eller om du bara vill bjuda på en spännande fördrink när gästerna kommer.

Av: Kalle Bogren

Se också: Bläddra bland hela samlingen av nyårsdrinkar, och alkoholfria drinkar.

 • Fräscht fläderbubbel med timjan

  Den här eleganta drinken blir härligt frisk av lätta smaker som fläder och citron. Men det är en aromatisk sockerlag gjord på timjan som tar drinken till nästa nivå. Det här bubblet passar lika bra att sippa på innan middagen som att skåla in det nya året med.
  Fläderdrink med bubbel och timjan

 • Bubblig grapefrukt- och ingefärscocktail

  Färsk grapefruktjuice är en underskattad drinkingrediens, som ger en intressant och lite mer sofistikerad karaktär än sina citruspolare apelsin och citron. Beskan från juicen balanseras upp av en fantastisk ingefärssockerlag, och toppas med ett mousserande vin som kittlar i gommen.
  Grapefruktdrink med bubbel och ingefära

 • Lyxig nyårstwist på en klassiker

  I den här glammiga versionen av brunchklassikern mimosa eleveras drinken ett snäpp, och tar steget från frukostbordet till cocktailpartyt. Originalet består av apelsinjuice och champagne, men den här krämiga hallonmimosan är något utöver det vanliga!
  Krämig hallonmimosa

ICA återkallar ICA Vegonuggets med krispig majspanering Läs mer