Hoppa till sidans innehåll

Nyårsafton är lika med bubbel, och det är precis vad vi bjuder på här! Dessa lyxiga drinkar är för dig som vill ha ett gott och alkoholfritt alternativ till nyårsfesten. Välj ett gott mousserande alkoholfritt vin att blanda med och nyårsdrinken är fixad!

Tips! Här hittar du alla våra recept alkoholfria drinkar och nyårsdrinkar.

 • Sorbet prosecco = sant!

  Enkelt, bubbligt och sött! Servera bara en kula valfri sorbet med ditt favoritbubbel och du har en festlig dessert.
  Sorbet med prosecco

 • Fräscht fläderbubbel med timjan

  Den här eleganta drinken blir härligt frisk av lätta smaker som fläder och citron. Men det är en aromatisk sockerlag gjord på timjan som tar drinken till nästa nivå. Det här bubblet passar lika bra att sippa på innan middagen som att skåla in det nya året med.
  Fläderdrink med bubbel och timjan

 • Bubbel med smak av rabarber

  Ett charmigt drinkrecept på Sparkling rhubarb som passar bra att servera som fördrink vid festliga tillfällen. Drinken är fruktig och syrlig med rabarbersaft, citronjuice och alkoholfritt mousserande vin.
  Sparkling rhubarb

 • Lyxig nyårstwist på en klassiker

  I den här glammiga versionen av brunchklassikern mimosa eleveras drinken ett snäpp, och tar steget från frukostbordet till cocktailpartyt. Originalet består av apelsinjuice och champagne, men den här krämiga hallonmimosan är något utöver det vanliga!
  Krämig hallonmimosa

 • Bubblig grapefrukt- och ingefärscocktail

  Färsk grapefruktjuice är en underskattad drinkingrediens, som ger en intressant och lite mer sofistikerad karaktär än sina citruspolare apelsin och citron. Beskan från juicen balanseras upp av en fantastisk ingefärssockerlag, och toppas med ett mousserande vin som kittlar i gommen.
  Grapefruktdrink med bubbel och ingefära

 • Bubblande clementincocktail

  En bubblig och sötsyrlig drink som passar utmärkt till nyår! En kvist rosmarin i clementincocktailen är ett oväntat roligt inslag som dessutom ger god smak. Denna drink fungerar utmärkt att göra på ett alkoholfritt mousserande vin.
  Clementincocktail med rosmarin