Hoppa till sidans innehåll

Älskar du också coleslaw till grillat? Gör trippla mängden nästa gång och utvidga din coleslaw-repertoar med nya goda smakkombinationer. Här visar vi hur du gör!

Text: Stephanie Johansson
Tips: Här hittar du alla våra recept på coleslaw!

 • Coleslaw, grundrecept

  Piffa till din coleslaw med olika smaksättningar beroende på vad den bjuds till. Vad sägs om sweet chili till grillad karré, tahini och ingefära till kyckling eller senap och vinäger till goda korvar? Utgå från grundreceptet och testa någon av våra smaksättningar.

  - Coleslaw, grundrecept

  Spara

 • Coleslaw Waldorf style

  En trevlig variant av den krämiga salladsklassikern Waldorf med vitkål, päron, selleri, torkade bär, rostade valnötter och dill. Majonnäs och matyoghurt gör det till en smakrik och krämig coleslaw som passar till grillad fisk och fågel.

  - Coleslaw Waldorf style

  Spara

 • Coleslaw med avokado och lime

  Den perfekta blandningen mellan guacamole och coleslaw! En frisk variant på coleslaw där du tillsätter avokadotärningar, finstrimlade salladslökar, sockerärtor och lime. Servera till exempel till fish tacos, fiskburgare eller som röra till grillat för en härlig grillmiddag.

  - Coleslaw med avokado och lime

  Spara

 • Coleslaw med curry och mango

  Detta recept på gyllene coleslaw med mangosmak smaksätter du med curry, het srirachasås och en halv kruka koriander. En lite exotisk variant på coleslaw som lyfter vilken grillkväll som helst. Testa till exempel med grillad kyckling!

  - Coleslaw med curry och mango

  Spara