Hoppa till sidans innehåll

Asiatiska dumplings är lite pilligt att göra men ett superroligt matpyssel! De färdiga knytena kan antingen friteras eller ångas. Använd färdig dumplingdeg eller gör din egna deg om du känner dig extra ambitiös.

Tips: Här hittar du alla våra recept på dumplings!

  • Gyoza med tofu, shiitakesvamp och ingefära

    Gyoza med tofu, shiitakesvamp och ingefära

    Lakto-ovo-vegetariska japanska gyoza dumplings, även kallade potstickers, med en fyllning av tofu, shiitake och ingefära. De ångas och steks i panna för en krispig stekyta men ångkokt insida. Med färdig dumplingsdeg blir tillagningen både snabb och enkel!

    - Gyoza med tofu, shiitakesvamp och ingefära

    Spara

  • Dumplings med färs och ingefära

    Dumplings med färs och ingefära

    Har du inte testat dumplings ska du definitivt testa det här receptet på dumplings med färs och ingefära. Små utsökta asiatiska knyten fyllda med en fantastiskt god färs. En riktig höjdare och en underbar rätt till festligare tillfällen!

    - Dumplings med färs och ingefära

    Spara

  • Ångkokta dumplings

    Ångkokta dumplings

    Härliga ångkokta dumplings är en höjdare och smakar precis som i Asien. Fyllningen gör du på kinakål, vår- eller purjolök, färs och lite kryddor. Dumplingsen får en spännande, fyllig och fräsch smak och de flesta brukar älska de här små knytena!

    - Ångkokta dumplings

    Spara

  • Dumplings med kyckling, ingefära och sesamdipp

    Dumplings med kyckling, ingefära och sesamdipp

    Kycklingfärs och den asiatiska kryddvärlden är riktigt bra smak-kompisar. Dumplings är kul matpyssel för hela familjen eller kompisgänget, gör många när ni ändå är igång – de är försvinnande goda!

    - Dumplings med kyckling, ingefära och sesamdipp

    Spara

  • Stekta svampdumlings med dippsås

    Stekta svampdumlings med dippsås

    Kinesiska dumplings fyllda med svamp är ett trevligt matpyssel där gärna flera kan hjälpas åt att kavla, fylla och vika degknyten. För att lyckas är det viktigt att dumplingdegen är smidig och väl bearbetad. De här vegetariska dumplingarna serveras stekta men de går lika bra att koka eller ångkoka.

    - Stekta svampdumlings med dippsås

    Spara

  • Stekta dumplings med fläskfärs och selleri

    Stekta dumplings med fläskfärs och selleri

    Koka, stek och ånga. Njut en stekt variant av en traditionell kinesisk dumpling. Den här varianten får en fin yta av att stekas. Stjälkselleri, sherry och soja ger dessa stekta dumplings sin goda smak.

    - Stekta dumplings med fläskfärs och selleri

    Spara

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer