Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Vitvin, rödvin, äpple eller alkoholfri – det finns mängder av goda recept på glögg. Här är våra utvalda favoriter.

Sofie Lundmark
Tips: Här hittar du alla glöggrecept

  • Kryddig vit glögg

    Kryddig vit glögg

    Att göra egen glögg behöver inte vara krångligare än att du tillsätter juliga smaksättningar till ett torrt vitt vin. Här är vår favoritkryddning.

    Kryddig muscovadoglögg

  • Rödvinsglögg med äpple och russin

    Rödvinsglögg med äpple och russin

    Den här glöggen får sötma från russin och äppelmust istället för tillsatt socker. Mycket godare, om du frågar oss!

    Rödvinsglögg utan tillsatt socker

  • Kall äppelglögg med mynta

    Kall äppelglögg med mynta

    Den här glöggen ska serveras rejält kyld, med färsk mynta och frysta röda bär. En annorlunda och uppfriskande glögg, som dessutom är alkoholfri!

    Kylig äppelglögg

  • Romglögg med apelsin

    Romglögg med apelsin

    För den som vill ha starkare doningar kan vi rekommendera den här glöggen spetsad med rom. Apelsinzest och -juice gör den här glöggen extra god.

    Stark romglögg med apelsin

  • Apelsinglögg med peppar

    Apelsinglögg med peppar

    Glöggen med den häftigaste färgen och smaken! Smaksatt med peppar och ingefära river den fint i halsen en kall vinterkväll.

    Pepprig apelsin och kardemummaglögg

  • Blåbärsglögg

    Blåbärsglögg

    Blåbärsdryck är grymt gott att göra glögg på. Krydda upp den med kanel, kardemumma och stjärnanis. Limejuice och limeskivor gör den extra god och snygg.

    Blåbärsglögg med kanel, kardemumma och stjärnanis