Salt, sött och krispigt. En oslagbar kombination för alla snacksälskare där ute. Ostbågar, popcorn och smash är ju såklart gott som det är, men duka fram något av dessa recept med snacks och vi lovar att du kommer bli poppis hos både stora och små.

I samarbete med OLW

7 snacksiga recept

 • Krispig chokladfudge

  Krispig chokladfudge

  Försvinnande god fudge med mjölkchoklad och kondenserad mjölk på en bädd av Smash-snacks. Smash tillför sälta, sötma och krispighet som tar denna fudge till en ny nivå. Och kom ihåg – är de små så får man ta två.

  - Krispig chokladfudge

  Spara

 • Chokladcheesecake med Smash

  Chokladcheesecake med Smash

  Chokladälskare, denna chokladcheesecake är gjord för dig! Botten gör du av krispiga sötsalta Smash som du mixar med digestivekex och smält smör. Kombinerat med krämig fyllning av färskost och mjölkchoklad blir det succé. Och glöm inte att garnera med ännu mer Smash innan servering!

  - Chokladcheesecake med Smash

  Spara

 • Kladdkaka med kolapopcorn

  Kladdkaka med kolapopcorn

  Kladdkaka med kolapopcorn är en riktig fullträff för den som gillar ljuvligt söta saker. Balansera smakerna med lite flingsalt och servera med lättvispad grädde eller glass. Här har du en fulländad upplevelse av hur en riktigt god kladdkaka med twist ska smaka!

  - Kladdkaka med kolapopcorn

  Spara

 • Kladdkaka med Smash

  Kladdkaka med Smash

  Sött, salt, kladdigt och krispigt. Denna kladdkaka har allt! Här blandar du ner det sötsalta snackset Smash i smeten som med sin krispiga textur kompletterar kakans kladdighet utmärkt. Toppar gör vi också med Smash. Varför begränsa sig liksom?

  - Kladdkaka med Smash

  Spara

 • Kladdkaka med cheez doodles

  Kladdkaka med cheez doodles

  Den här kladdkakan med ostbågar kan få vem som helst att börja dregla. För visst får kombinationen sött och salt det att vattnas i munnen! En klassisk kladdkaka toppas med världens enklaste topping – ostbågar varvade med smält mjölkchoklad. Bjuds med fördel på cheez doodle day den 5 mars.

  - Kladdkaka med cheez doodles

  Spara

 • Tårta med cheez doodles

  Tårta med cheez doodles

  Imponera med en spännande tårta gjord på ostbågar, choklad och marshmallowsfluff! Resultatet blir en krispig dröm med en perfekt kombination av sött och salt. Perfekta efterrätten att fira cheez doodle-dagen med!

  - Tårta med cheez doodles

  Spara

 • Chokladdoppade cheez doodles

  Chokladdoppade cheez doodles

  Överraska vänner och familj med de här läckerbitarna, sött och salt när det är som bäst! Hur enkelt som helst och en given hit i snacksskålen. Smält mörk choklad i mikro eller vattenbad, doppa ostbågarnas ena halva i chokladen och låt det sedan stelna. Servera och invänta beröm. Detta recept funkar alldeles utmärkt med OLW:s nya linsbågar också!

  - Chokladdoppade cheez doodles

  Spara