Krispigt, sött och alldeles himmelskt! Att baka med Oreos är alltid en given succé för alla kakmonster. Här bjuds det på knaprigt goda recept med Oreo i huvudrollen. Prova gärna att byta ut originalkakan i recepten till nyheten Oreo Strawberry Cheesecake. Mums!

Artikel i samarbete med Oreo

Perfekt till påsk

 • Oreo chokladägg

  Oreo chokladägg

  Supersöta små dekorationsägg som är perfekta att dekorera påsktårtan med. Du behöver bara fyra ingredienser för att göra de här bedårande äggen fyllda med en Oreoblandning och dragerade med vit choklad eller ljus mjölkchoklad.

  - Oreo chokladägg

  Spara

 • Oreo jordgubbstoppar

  Oreo jordgubbstoppar

  De här supersöta sommartopparna tar inte lång tid att slänga ihop och allt som behövs är oreokakor, färskost, grädde, florsocker och jordgubbar. Byt ut mot nyheten Oreo Strawberry cheesecake för extra sommarkänsla!

  - Oreo jordgubbstoppar

  Spara

 • Krämig cheesecake med chokladbotten

  Krämig cheesecake med chokladbotten

  Denna cheesecake har en härligt krispig botten av oreo och mjölkchoklad. Färskost gör fyllningen krämig och smaksätts av citron för en riktigt fräscht resultat. Dekorera med noblesse och färska hallon som pricken över i.

  - Krämig cheesecake med chokladbotten

  Spara

 • Oreo chokladbollar

  Oreo chokladbollar

  De godaste chokladbollarna med bara några få ingredienser! Smeten mixar du snabbt ihop av Oreokex och färskost, forma till bollar och lägg lite extra krut på att dekorera med smält choklad i olika färger och härligt krispig topping.

  - Oreo chokladbollar

  Spara

 • Oreo cheesecake

  Oreo cheesecake

  En riktigt läcker cheesecake som för tankarna till sommar och en solig fika i trädgården eller på balkongen. Ljuvligt god och vacker att se på med sina tre lager och härliga topping. En tårta man gärna tar två gånger av!

  - Oreo cheesecake

  Spara

 • Cheesecake med oreos

  Cheesecake med oreos

  Två saker vi inte kan få nog av – oreos och cheesecake i en härlig kombo! Låt kakan stelna i frysen över natten och plocka fram den en timma innan servering. Dekorera med krossade oreos, minioreos eller varför inte söta jordgubbstoppar?

  - Cheesecake med oreos

  Spara

 • Blåbärs-, apelsin- och halloncheesecake med Oreo

  Blåbärs-, apelsin- och halloncheesecake med Oreo

  Inte bara vacker att se på – den är fantastiskt god också. Den här cheesecaken har en botten gjord på Oreokakor och tre fyllningar. Apelsin, hallon och blåbär funkar fantastiskt bra med den mörka botten. Dekorera med halva Oreokakor som du försiktigt delar med en vass kniv.

  - Blåbärs-, apelsin- och halloncheesecake med Oreo

  Spara