Hoppa till sidans innehåll

Att baka glutenfritt behöver varken vara svårt eller krångligt. Med dagens stora utbud av naturligt glutenfria mjölsorter och bra recept blir det lätt att lyckas. Här har vi samlat recept och tips för dig som vill baka glutenfritt. Så börja baka redan idag!

Här har vi letat upp några storfavoriter. Vill du ha mer? Här finns alla våra glutenfria recept!

6 glutenfria toppenrecept

  • Frukostfavorit

    Frukostfavorit

    De här fluffiga frallorna gör du av egenblandad mjölmix som du enkelt vispar ihop med övriga ingredienser och klickar ut i muffinsplåt. Givna på helgfrukosten!

    Ljusa muffinsfrallor

  • Chokladlyx

    Chokladlyx

    Gillar du choklad i kombination med starkt kaffe? Då är det här en måstetårta för dig. Mäktig, lite kladdig och alldeles oemotståndligt god.

    Lyxig espressotårta

  • Snabba knäcket

    Snabba knäcket

    Ingen knådning eller lång jäsning behövs för att göra det här knapriga knäcket. Bara rör ihop ingredienserna, tryck ut smeten mellan två bakplåtspapper och grädda. Här är knäcket smaksatt med kummin - men anis eller fänkål blir minst lika gott!

    Elins fröknäcke

  • Superfood i en kaka?

    Superfood i en kaka?

    Bönor, kajenn och chiafrön. Helt klart oväntade ingredienser i en kaka. Men i kombo med choklad blir de både nyttiga och läckert mumsiga.

    Black bean chocolate chili cookies

  • Grovt, sött och knaprigt

    Grovt, sött och knaprigt

    Ett mustigt och riktigt gott bröd fyllt med frukt och nötter. Bjud det gärna med en bit lagrad ost till. Tips! Skär i skivor, frys in och ta fram efterhand så har du alltid färskt bröd.

    Frukt- och nötbröd

  • Söta småkakor

    Söta småkakor

    En läcker och spröd småkaka som hör hemma på varje kafferep. Vill du inte mumsa alla på en gång så kan du frysa in degrullen, skiva och grädda när kaksuget sätter in som mest.

    Havrekaka med kardemumma