Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Lär dig baka goda glutenfria frallor! I vår matskola får du tips och råd för hur du lyckas med glutenfritt. Tänk på att olika glutenfria mjölsorter beter sig olika, så man får prova sig fram.

 

De här glutenfria bröden kan även bakas med vanligt vetemjöl. Till just dessa kuvertbröd kan du använda cirka 8 ½ dl vanligt vetemjöl.

Beroende på hur känslig du som glutenintolerant är det viktigt att du väljer ren havre, så kallad glutenfri havre i detta recept. Det gäller havremjölet, till exempel Provena Havremjöl. Havredrycken som finns ute i butik idag har en mycket låg glutenhalt (max 100 ppm), den kan du även enkelt byta ut till vatten eller mjölk.

Mer inspiration? Här finns ICAs samtliga glutenfria recept!

ICA återkallar ICA Wrap Falafel av rödbeta med ajvarbulgur Läs mer