En krämig bagel med färskost, hur låter det? Här tipsar vi om 6 utsökta bagels. toppa med rostbiff, avokado och ägg eller en klassisk med lax. Vad du än väljer att toppa din bagel med så var generös med philadelphiaosten!

Artikel i samarbete med Philadelphia

 • Matig bagel med avokado och ägg

  En avokadobagel med ägg är perfekt för dig som är i full rörelse under dagen och inte har tid att stanna upp och stå flera timmar i köket. Ett enkelt mellanmål som mättar bra när du behöver fylla på med energi.

  - Matig bagel med avokado och ägg

  Spara

 • Bagel med rostbiff och färskost

  En rivig rostbiffsbagel med smaker från jalapeños och grön paprika. Ett bra och mättande alternativ till lunch, eller ett matigt mellanmål som ligger på en bädd av mjukost, på ett färskt nyrostat bagelbröd.

  - Bagel med rostbiff och färskost

  Spara

 • Bagel i Caesar-stil

  Caesar stil bagel är en variant på den amerikanska klassikern Caesarsallad med kyckling. Det som frånskiljer dem båda från varandra är att denna tappning läggs i ett bagelbröd och kan ätas hemma i lugn och ro eller på språng.

  - Bagel i Caesar-stil

  Spara

 • Bagel med cocktailtomater och jordgubbar

  En bagel i sommarens smaker innehållandes jordgubbar och cocktailtomater på en krämig bädd av mjukost och lönnsirap, hjälper dig att hålla kvar den där sommarkänslan som finns inom dig.

  - Bagel med cocktailtomater och jordgubbar

  Spara

 • Oreo & marshmallows bagel

  Ett spännande möte mellan krossade kakor, små marshmallows och mjukost på ett gemensamt bagelbröd. Både nytänkande och väldigt gott. Mjukosten tillför en härlig krämighet, men är det en efterrätt eller ett sött mellanmål? Det får du avgöra.

  - Oreo & marshmallows bagel

  Spara

 • Klassisk laxbagel à la New York

  Lyxa till din frukost eller mellanmålsmacka genom att göra en klassisk New York-inspirerad bagel. Kombinationen av den mjuka färskosten och den kallrökta laxen ger dig den där energipåfyllningen som du behöver när energin tryter.

  - Klassisk laxbagel à la New York

  Spara