Hoppa till sidans innehåll

Sommar är glass, glass är sommar - det är sen gammalt. Riktigt god vegansk glass på det här viset, det är däremot något nytt. Dessa orimligt goda glassrecept är sannerligen en match made in heaven!

Samarbete med Oatly

 • Nostalgitripp till framtiden

  Nostalgitripp till fattiga riddare som nu finns i ett smarrigare format. Den veganska varianten med kikärtsmjöl och havredryck gör riddarn gyllene och ger en nötig touch. Tillsammans med vaniljglass blir det oslagbart.

  Veganska fattiga riddare med vaniljglass och björnbärssylt

 • Drömlik combination

  Jordgubbsglass som serveras med en enkel men ack så kraftfull och god chokladsås. Lägg till en vegansk honeycomb som sätter extra krisp på glassen, och nu även tillvaron!

  Jordgubbsglass med mörk chokladsås och vegansk honeycomb

 • Sprakande glassigheter

  Vaniljglass kommer med sötma. Matcha kommer med beska. Tillsammans med ingefärans syra och hetta kommer det garanterat spraka i din mun. Det blir inte bättre än såhär.

  Glass med matcha och syltad ingefära

 • Tre goda ting

  Choklad och banan tillsammans kan bara bli gott. Med en aningen smält chokladglass som mixas med banan och havredryck får du en len konsistens som gör smaken rent ut sagt gudomlig!

  Vegansk chokladmilkshake med banan

 • Alla härligheter i glassform

  Sött, surt, salt och pepprigt. Med vaniljglass blandat med kinesiska torkade plommon får du allt du kan önska i en tugga.

  Vaniljglass med kinesiska torkade plommon

ICA återkallar ICA panerade Nuggets av griskött, och ICA panerad schnitzel av griskött Läs mer